Senin, Juni 22, 2009

Jakarte 482



akhir nye jakarte bise ngerayain usia nye nyang ke 482 taon aye selaku warge MABES alias MANGGA BESAR nyang baru kemaren sore di nobatin jadi warge jakarte ame pak RT. Cume ber harap kite mah rakyat, nyang udeh biase di tindas ame di peras, nyang penting siape pun nyang jadi presiden ntar nye, jangan ade nyang semena mena ame rakyat, ape lagi ampe ngegusur gusurin pedagang kaki lime, kan kasian. ntar nyang ngasih makan anak ame bini nye siape. nyang penting mah di ulang taon nyeh nyang ke 482 jakarte bisa aman, tertib ame tentrem.

12 komentar:

AeArc' mengatakan...

hmmm.. dari sekian banyak blog yang saya kunjungi, baru blog ini yang ngepost kayak gini.. sukses ya!

AeArc' mengatakan...

eh, pertamax ya! hore!

riosisemut mengatakan...

Iya ya, baru inget. Koq gak ada yg posting tngtng ultahnya jakarte ya? Baru km yg nyinggung

Ariyanti mengatakan...

Hihihihi... Unik postingannya! Btw, thanks dah mampir... Aku taruh link mu di blog ku yaa :)
Thanks.

mrpsycho mengatakan...

mabes nya dimana brur .. salam kenal yak

Ajay mengatakan...

@AeArc : thx bro dah mampir
@riosisemut : bukan nya nyinggung bro, kenyata an
@aryanti : thx link nya tar aku link back okay
@mrpsycho : mabes 13

Quinie mengatakan...

hoh? dijakarta juga toh? ck ck ck... kapan2 kita kopdaaarrr yukkks

Aishalife-line mengatakan...

hmm,baru kale ini saye nemuin blog pake bahase betawi.met ngerayain Mabes bro.makasih telah berkunjung ke blog saye....

abang mengatakan...

Maaf baru berkunjung nih abang ..bagus sekali blog nya, met berkarya terusss

Salam

Manis mengatakan...

Waduh Jakarte teh udah tue banget umurnye, hmmm kapan yeh aye jadi istri presiden

ajay mengatakan...

@manis : ntar aje kalau besok aye yang jadi presiden, ntar si manis langsung aye lamar

ilFeel mengatakan...

duh baru bisa nyampe rumah ini lagi, setelah sekian lama beristirahat saia (worship)

oia, link ilFeel yg di blogroll ini tolong updates ya kesini: http://hewaka.blogspot.com

hatur nuhun pisan
:D